Зверев: Имам скъсани връзки на ходилото, предстоят ми още медицински прегледи

от в 19:35 на 04.06.2022
Мирела Николова

Вчерашният ден се превърна в истински кошмар за Александър Зверев, който трябваше да се откаже в полуфиналния си двубой в Париж срещу Рафаел Надал, след като огъна глезена си и изпита непоносима болка, принудила извеждането му от корта с инвалидна количка. Саша вече е преминал първите медицински прегледи, които са установили, че става въпрос за скъсани връзки в ходилото. Това съобщи самият той в профила си в Instagram, а ето и какво точно гласеше съобщението му:

"Здравейте на всички, в момента съм на път за вкъщи. След първите медицински прегледи изглежда, че съм скъсал няколко странични връзки на дясното ходило. В понеделник ще летя за Германия, за да направим допълнителни изследвания и да изберем най-добрия и бърз начин за възстановяване.

Искам да благодаря на всички фенове по целия свят за милите съобщения, които получих. Вашата подкрепа означава много за мен в момента! Ще се опитам да ви давам колкото се може повече информация относно по-нататъшното развитие. Ще се видим отново следващата година, Ролан Гарос!".

 
 
 
Вижте тази публикация в Instagram.

Публикация, споделена от Alexander Zverev (@alexzverev123)


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Зверев: Имам скъсани връзки на ходилото, предстоят ми още медицински прегледи Мирела Николова
Теми:  
atp | александър зверев | контузия | ролан гарос

Коментари





Следвайте ни в Facebook