Зверев: Никога не съм вземал тактически паузи; хората сами да си съставят мнение за Медведев

от в 17:06 на 17.04.2023
Калоян Соколов

Александър Зверев нападна словесно Даниил Медведев, след като загуби от него на осминафиналите в Монте Карло. Олимпийският шампион не беше никак доволен от поведението на своя колега по време на техния двубой и го определи за един от най-нечестните играчи изобщо, като сподели как е изключително разочарован от руснака, който според него няма никакви спортсменски качества у себе си. Впоследствие Медведев сподели, че Зверев не е точният човек да прави подобен тип оценки, но изрази готовност да говори с него по въпроса, ако някогашният номер две изяви желание. Самият германец беше върнат към случилото се в Княжеството, докато даваше своята пресконференция в Мюнхен, където му предстои да играе през тази седмица, а ето и най-новото изказване на Зверев по темата:

"Той каза, че не аз съм човекът, който може да говори за спортсменство, но аз не съм на това мнение, защото никога в своя живот не съм прибягвал до тоалетна пауза с тактическа цел. Също така не съм прибягвал до ненужни медицински прекъсвания. Печеля или губя с моя тенис. Това е нещо, с което наистина се гордея.

Разбира се, то понякога ми се случва да чупя ракети и да губя контрол над емоциите си на корта, но това е съвсем друго нещо и не съм оказвал влияние върху на играта на моя съперник с действията си. Мога единствено да кажа, че хората трябва сами да формират мнението си за него и всичките ни предходни мачове. Ако Медведев иска да говори с мен, то е напълно добре дошъл да го направи. Нямам никакъв проблем с това" - завърши първата ракета на Германия.

Източник: Tennisuptodate

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Зверев: Никога не съм вземал тактически паузи; хората сами да си съставят мнение за Медведев Калоян Соколов
Теми:  
atp | александър зверев | даниил меведев | интервюта | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook