Зверев за проблемите си: Баща ми е в болница, разделих се с гаджето

от в 18:26 на 02.05.2019
Георги Христов

Световният №3 Александър Зверев, който в момента защитава титлата си в Мюнхен, сподели че в момента се бори с различни проблеми извън корта.

"В последно време ми се случват все неприятни събития. Проблемите ми с бившия ми мениджър отнемат много сили (Зверев се съди с агента си Патрисио Апи). Баща ми вече не може да идва с мен по турнири - в болница е, но ситуацията не е много тежка и скоро го очаквам в отбора ми. Освен това се разделих с приятелката си.

"Често говоря с Иван Лендъл, който гледа моите мачове и ми помага със съвети. Надявам се и той да се върне.

"Случилото се с мениджъра ми ме принуждава по няколко часа на ден да бъда на телефона. Ситуацията не е розова и затова не мога да се съсредоточа. Нещата постепенно се успокояват и ще се концентрирам върху тениса. Сега не мога да преговарям с други мениджъри докато не се реши въпросът окончателно.

"Играх добре в Монте Карло и Барселона и сега ми е нужна игрова практика. Премине ли този етап, вярвам че ще стана по-силен. Щом играя добре, съм доказал че мога да победя всеки. Не мисля за ранглистата преди "Ролан Гарос"," заяви Зверев пред немско списание.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Зверев за проблемите си: Баща ми е в болница, разделих се с гаджето Георги Христов
Теми:  
александър зверев | тенис | тенис бг | тенис новини

Коментари





Следвайте ни в Facebook