Зверев загуби сет, но не позволи на Манарино да поднесе изненадата

от в 07:48 на 05.09.2020
Димитър Беловски

Германецът Александър Зверев загуби сет, но се наложи над французина Адриан Манарино след 6:7(4), 6:4, 6:2, 6:2 и се класира за осминафиналите на US Open.

Първия сет бе доста оспорван, а Манарино достигна до първия пробив за 2:4. Германецът обаче веднага осъществи рибрейк и не позволи на французина да се откъсне в резултата. След това двамата печелиха сервис геймовете си и сетът влезе в тайбрек. Там Манарино показа добра игра и успя да надвие Зверев след 4:7 точки.

Сет №2 също бе оспорван, а Зверев проби точно в самия му край – при 6:4.

В третия сет германецът реализира пробив за 2:0, но Манарино успя да го върне при 3:2. Вместо обаче французина да изравни, той допусна нов пробив за 4:2. Така световния №7 се откъсна в резултата, а малко след това реализира и още един пробив за 6:2.

В четвъртия сет Манарино вече нямаше шансове, след като Зверев направи два пробива – при 3:1 и при 6:2 и спечели двубоя.

В следващия кръг поставения под №5 в надпреварата ще срещне испанеца Алехандро Давидович Фокина, който надделя над Камерън Нори от Великобритания след 7:6(2), 4:6, 6:2, 6:1.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Зверев загуби сет, но не позволи на Манарино да поднесе изненадата Димитър Беловски
Теми:  
us open | адриан манарино | александър зверев | открито първенство на сащ

Коментари





Следвайте ни в Facebook