Звездни гости: Федерер присъства на сватбата на милиардерски син

от в 15:47 на 18.10.2021
Диана Андреева

Кариерата на Роджър Федерер изглежда, че върви към своя залез, тъй като контузиите на Маестрото зачестиха, а възрастта също оказва влияние и допълнително затруднява завръщането на швейцареца на най-високо ниво. В момента медиите коментират събитието на деня в мъжкия тенис, а именно напускането от Федерер на топ 10 в ранглистата на ATP. Макар и със сигурност да е недовален от случилото се, швейцарският тенисист изглежда се чувства добре по време на принудителната си почивка.

След като обиколи немалко дестинации през последните седмици, а в това число и Бостън, Федерер и дългогодишната му съпруга Мирка отпътуваха за Венеция по-рано през миналана седмица. Причината бе сватбата на Александър Арнолт - изпълнителен директор на компанията Tiffany and Co, както и син на третия най-заможен човек на Земята. 

Федерер не за първи път е забелязван от папараците в компанията на семейство Арнолт. Но 20-кратният шампион от Големия шлем дори не беше най-разпознаваемото лице на събитието. Списъкът с гости бе също толкова изискан, колкото и мястото на събитието - островът Сан Джорджио, а сред присъстващите бяха Бьонсе, Джей-Зи и Фарел Уилямс. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Звездни гости: Федерер присъства на сватбата на милиардерски син Диана Андреева
Теми:  
роджър федерер | федерер

Коментари





Следвайте ни в Facebook