Алексис Оханян: Аз съм бизнес-татко, кариерата на Серина е приоритет

Оцени тази статия:
Алексис Оханян: Аз съм бизнес-татко, кариерата на Серина е приоритет Мария Петрова
от в 03:28 на 21.02.2019

Съпругът на Серина Уилямс - бизнесменът Алексис Оханян сподели как двамата успяват да се справят с множеството си ангажименти и да отделят достатъчно време на дъщеря си Олимпия. Той отчита, че след завръщането на Серина на корта вече е поел основна роля в отглеждането на малката.

"Сега съм повече "бизнес татко". Когато Серина има натоварен ден от тренировки или фотосесия, аз прекарвам целия ден с Олимпия. Голям късметлия съм да съм си сам щеф, което ми дава свободата да водя Олимпия в офиса, да работя от вкъщи или където се намира в момента Серина за състезание," разказва Оханян пред Glamour Living.

Той не крие възхищението си от своята любима. "Знам, че съм успешен в своята област, но не съм този, който вдига трофеите. Помага ни това, че със съпругата ми знаем какво е да си успешен. При нас има споделено разбиране за тези неща. В края на краищата обаче нейната кариера сякаш е приоритет.

"Стремя се да бъда максимално от помощ, да си говорим за нейните кариерни цели и какво може да стори, за да ги осъществи. Тя подхожда по същия начин спрямо мен. Далеч не съм перфектен, но се опитвам да я подкрепям и да съм винаги на разположение на нея и на дъщеря ни," допълва Оханян.

Оцени тази статия:
Алексис Оханян: Аз съм бизнес-татко, кариерата на Серина е приоритет Мария Петрова
Теми:  
алексис оханян | олимпия оханян | серина уилямс | тенис | тенис бг | тенис новини

Коментари



Следвайте ни в Facebook