Марион Бартоли ще вдига сватба с по-млад футболист (снимки)

Оцени тази статия:
Марион Бартоли ще вдига сватба с по-млад футболист (снимки) Мария Петрова
от в 13:50 на 22.06.2019

Шампионката от „Уимбълдън 2013“ Марион Бартоли отново се чувства жива благодарение на новото си гадже футболист. Французойката е луда по белгиеца Яхия Бумедиен, който ще продължи кариерата си в Турция, пише "Телеграф". Така той ще е по-близо до 34-годишната тенисистка, която живее в Дубай. Двамата за първи път се показаха публично на „Ролан Гарос“, докато Марион работеше като репортер за „Евроспорт“.

„Нямам търпение да прекарвам всеки ден с теб, любов моя - написа Бартоли в прочувствено послание в Инстаграм. - Искам още със събуждането да виждам лицето ти и да те гледам как четеш на децата ни. До края на годината ще се оженим.“

Бившата №7 в света, която само от наградни фондове е изкарала $11 милиона, беше на ръба на смъртта след предишната си връзка. От нея тя излезе с тегло 40 кг, с анорексия и депресия.

„Тежах 75 кг и моят приятелят ми показваше снимки на слаби момичета, отслабнах рязко, а също и имунната ми система. В резултат на това в Индия се заразих от свински грип, който едва не ме вкара в гроба“, разкри тогава Марион.

От своя страна Бумедиен е с пет години по-малък от Бартоли.

Оцени тази статия:
Марион Бартоли ще вдига сватба с по-млад футболист (снимки) Мария Петрова
Теми:  
звездни двойки | марион бартоли | сватба | тенис | тенис бг | тенис новини | футбол

Коментари



Следвайте ни в Facebook