Никол Шерцингер стана на 40, вдигна шумно парти за юбилея без Григор (снимки)

Оцени тази статия:
Никол Шерцингер стана на 40, вдигна шумно парти за юбилея без Григор (снимки) Мария Петрова
от в 01:37 на 01.07.2018

Приятелката на Григор Димитров - поп певицата Никол Шерцингер отпразнува подобаващо своя юбилей. Тя стана на 40 години на 29 юни и събра свои приятели в популярен ресторант в Лондон.

"Направих спонтанно събиране с част от любимите ми хора. Как лети времето. С годините започвам да оценявам всеки един момент още повече. Благодаря на всички за пожеланията," заяви Никол в социалните мрежи.

Според британския "Сън" Григор Димитров, който също е на Острова заради Уимбълдън, не се е появил на събитието. През май и Никол не успя да присъства на рождения ден на българския тенис талант.

Изданието отчита, че първият мач на Димитров ще бъде с началото на новата седмица и се очаква Никол да бъде на трибуните, за да го подкрепя.

Самият Гришо наскоро призна, че на двамата не им е лесно покрай множеството ангажименти. "Не ни е леко. Много са ни натоварени графиците. Тя обаче се справя по-добре от мен и успява да бъде на повече места едновременно."

Както е известно Гришо и Никол са заедно от 2015 година, след като изпълнителката прекрати седемгодишната си връзка с пилота Люис Хамилтън.

"Успехът на връзката ни се дължи на това, че си помагаме един на друг. Разстоянията и графиците ни не се съчетават, но това е ситуацията в момента," коментира още Гришо пред списание "OK!".

Прогнозирай мача на Григор Димитров и Стан Вавринка и спечели билети за финалите на ATP в Лондон

Оцени тази статия:
Никол Шерцингер стана на 40, вдигна шумно парти за юбилея без Григор (снимки) Мария Петрова
Теми:  
григор димитров | звездни двойки | никол шерцингер

Коментари



Следвайте ни в Facebook