Пьотр Нестеров бе награден за №1 в Европа до 16 години (снимки)

Оцени тази статия:
Пьотр Нестеров бе награден за №1 в Европа до 16 години (снимки) Георги Христов
от в 16:33 на 21.12.2018

Българската федерация по тенис връчи награда на Пьотр Нестеров за тенисист номер 1 на Европа при момчетата до 16 годишна възраст за 2018 год. Приз беше присъден и на Кристиян Илиев- личен треньор на Нестеров.

През тази година Пьотр Нестеров беше избран от Тенис Европа за тенисист номер 1 на Европа при момчетата до 16 годишна възраст. С това голямо постижение Пьотр печели едноседмичен лагер в академия „Муратоглу". Това е един от най-модерните центрове за обучение в света, който предлага тренировъчни лагери целогодишно в един уникален спортен и развлекателен комплекс от 12 хектара във Френската Ривиера.

Официалният сертификат и медал за наградата "Играч на годината" ще бъдат връчени на представител на Българската федерация по тенис по време на церемония в годишната среща на Тенис Европа във Валета, Малта, в края на март 2019 година.

През тази година Нестеров стана шампион на осемте най-добри на Европа до 16 г. на Мастърса в Реджо Калабрия (Италия). Също така Пьотр триумфира с титлите на турнира до 16 год. от първа категория в Сараево (Босна и Херцеговина) и в надпреварите от втора категория в Лида (Беларус) и Панчево (Сърбия).

Оцени тази статия:
Пьотр Нестеров бе награден за №1 в Европа до 16 години (снимки) Георги Христов
Теми:  
пьотр нестеров | тенис | тенис бг | тенис европа | тенис новини

Коментари



Следвайте ни в Facebook