Познай победителите на Sofia Open

Прогнозирай най-интересните двубои по време на Sofia Open и може да спечелиш спа уикенд за двама от VsichkiOferti.bg

Победителят ще може да се отдаде на почивка сред минерален басейн. Перлена вана, ароматерапия, парна баня, финландска сауна, подводно струен масаж, терапия със соли и лечебни масажи са част от спа процедурите, които са включени в пакета.

При всеки прогнозиран мач вие залагате от актива си 10 точки, но може да спечелите повече като го познаете.

Точките за всеки тенисист са съобразени с шанса той да спечели съответния мач.


Завършили мачове

Започнал
Играчи Точки Резултати
12.02 17:00
Григор Димитров 7 6
Давид Гофен 5 4
11.02 18:00
Григор Димитров 6 6
Николоз Басилашвили 1 3
11.02 14:00
Давид Гофен 5 6 7
Роберто Баутиста Агут 7 4 6
10.02 20:00
Николоз Басилашвили 0 6 6
Мартин Клижан 6 3 3
10.02 18:00
Григор Димитров 6 6
Виктор Троицки 3 3
10.02 14:00
Давид Гофен 6 6
Стив Дарси 1 3
10.02 12:00
Жил Мюлер 5 6
Роберто Баутиста Агут 7 7
09.02 18:00
Стив Дарси 6 7
Андреас Сепи 3 5
09.02 18:00
Григор Димитров 4 6 7
Йежи Янович 6 3 5
09.02 14:00
Виктор Троицки 2 6 7
Робин Хаасе 6 4 6
09.02 12:00
Жил Мюлер 6 7
Михаил Южни 3 5
08.02 20:00
Дамир Джумхур 6 6 3
Андреас Сепи 7 3 6
08.02 18:00
Давид Гофен 6 6 6
Раду Албот 2 7 3
08.02 16:00
Йежи Янович 6 6
Дуди Села 4 4
08.02 14:00
Виктор Троицки 6 6
Джем Илкел 3 2
07.02 15:00
Робин Хаасе 6 6
Димитър Кузманов 4 3
07.02 12:00
Маркос Багдатис
Стив Дарси
06.02 18:00
Александър Лазаров 6 2
Раду Албот 7 6

През новата седмица започва най-чаканото тенис събитие в България през 2017 - турнирът Sofia Open. Заедно с него Tennis.bg ще проведе традиционната си своята игра с прогнози. Този път победителят ще получи спа уикенд за двама от VsichkiOferti.bg.

Във всеки един ден от надпреварата ще бъдат въвеждани най-интересните двубои от Sofia Open, които ще бъдат достъпни за прогнозиране непосредствено преди началото им. Те ще бъдат различен брой според етапа на състезанието и ще се определят от екипа на сайта.

Предложените за деня прогнози ще бъдат с различна сложност и за целта ще има степенуване с точки. За да участвате в играта трябва да влезете в профила си и да изберете победителите в предложените двубои чрез секцията "Игра".

Всеки участник ще може да получи и бонус 50 точки, ако сподели играта с приятелите си във Facebook.

Също така за всяка сгрешена прогноза ще се отнемат 10 точки. Тоест, ако заложите в началото на 10 мача вашият актив ще бъде минус 100 точки, но след това може да спечелите много повече в случай, че познаете срещите.

Как да участвате?

- Нужно е да влезете в уебсайта www.tennis.bg в специалния раздел, посветен на „Игра“;
- Да попълните коректно своите Име и Фамилия;
- Да въведете валиден актуален e-mail адрес и парола;
- За улеснение може да използвате директно и профила си във Facebook;
- Всеки ден ще бъдат публикувани най-интересните тенис двубои от Sofia Open, които ще бъдат достъпни за прогнозиране непосредствено преди началото им. Те ще бъдат различен брой според етапа на състезанието и ще се определят от екипа на сайта. Задължително условие е да има минимум 12 часа време за прогнозиране между въвеждането на срещата и нейното начало;
- Всеки потребител може да избира предложените за деня прогнози, които ще бъдат с различна сложност и това ще бъде определяно чрез степенуване с точки;
- За всяка грешна прогноза губите 10 точки от актива си;
- При отказване на даден тенисист в хода на двубоя, се възстановяват единствено заложените 10 точки
- При равен брой точки в крайното класиране, по-напред ще се класира участникът с по-малък брой прогнози. При ново равенство ще се тегли жребий.

При възникнали въпроси може да се свържете с нас чрез: [email protected]

Общи разпоредби
1. Настоящата игра, наричана за краткост „Играта“, се организира от "Тен.БГ ЕООД" Ид.№ 202240754, Адрес: гр. София 1404, ул. Твърдишки проход No 15, ап. 21-22, наричан по-долу „Организатори“;
2. Играта се провежда в периода от 5.02.2017 до 23:59 ч. на 12.02.2017 г.;
3. Играта се провежда в Интернет-страницата www.tennis.bg, в тематичен и брандиран раздел;
4. Участието в играта не е обвързано с покупка на продукт, произвеждан и/или предлаган от някои от Организаторите, или което и да е трето лице;
5. Играта се организира и провежда на български език и единствено на територията на Република България;
6. В Играта имат право да участват само физически лица на възраст над 18 години;
6.1. В играта нямат право да участват:
- служителите на "Тен.БГ ЕООД" и/или членове на техните семейства;
- трети лица, обвързани с организацията и провеждането на Играта (подизпълнители, лица в гражданско правни отношения с организаторите и други).
7. Участвайки в тази Игра, участниците приемат да се ангажират с тези общи условия и да спазват техните разпоредби.
8. При въвеждане на некоректни данни или при основателни съмнения за използване на фалшива самоличност, грешно попълнени данни, подвеждащи данни и/или др.подобни, администраторът по своя преценка може да прекрати или ограничи достъпа на Потребителя, както и да закрие акаунта без отправяне на допълнително уведомление до Потребителя.

Лични данни
- Включвайки се в настоящата Игра, участниците дават съгласието си и предоставят доброволно личните си данни (имена и e-mail) за цели свързани с Играта, разпространението на наградите, както и последващи информационни кампании за актуални или предстоящи инициативи и други съобщения в полза на потребителя. Участникът има право да откаже да получава последващи информационни кампании за актуални или предстоящи промоции, инициативи и други съобщения в полза на потребителя по всяко време. В случай, че участникът се откаже от получаването на информационни бюлетини по време на срока на играта, той прекратява участието си за награда считано от момента на прекратяване.
- С участието в настоящата Игра, участниците се съгласяват, че в случай на спечелване на награда, техните имена ще бъдат публикувани на сайта Tennis.bg(https://www.tennis.bg) и фейсбук страницата на Tennis.bg (https://www.facebook.com/Tennis.bg) чрез специални разкриващи визии. Участниците дават съгласието си Организаторите или оторизирани от тях лица да се свържат с тях на предоставеният e-mail адрес, с цел уточняване на доставката и получаването на наградата.
- Организаторите полагат дължимата грижа събирането, обработването и съхраняването на личните данни на всички участници в настоящата Игра, да се извършва при стриктно спазване на разпоредбите на Закона за защита на личните данни.
- Организаторите отговарят за защита на информацията на участниците, станала им известна по повод играта, предмет на тези Общи условия, освен в случаите на непреодолима сила, случайно събитие или злоумишлени действия на трети лица.

Права и задължения
- Организаторите си запазват правото по всяко време да допълват или променят Общите условия, като промените влизат в сила само след оповестяването им на Сайта на играта Tennis.bg/game.
- Организаторите имат неотменимото право да прекратят Играта по всяко време, чрез 24 часово писмено предизвестие, което ще бъде публикувано в определения за играта раздел на страницата www.Tennis.bg.
- Организаторите и представителите на редакционния екип на Интернет-страницата www.tennis.bg имат право да не водят кореспонденция за непечеливши претенции, при изтичането на срока на Играта или по други подобни поводи.
- Организаторите имат право да дисквалифицират участници по правилата на настоящите общи условия без допълнително уведомление.

Отговорност
- Организаторът не носи отговорност за кандидатури за участие, които са се забавили, били са невъзможни или неуспешни, в резултат на технически проблеми с комуникационните системи.
- Организаторите не носят отговорност за недоставени награди поради некоректно посочени данни от участниците, обявени за победители.
- Организаторите не носят отговорност за забавяния при доставката на награди, причинени от дейността на куриерските фирми.
- Всеки от участниците носи персонална отговорност за съдържанието на своите публикации и за информацията, която изпраща до Организаторите.
- Организаторите не носят отговорност за вида и състоянието на предоставената награда.
- Организаторите и редакционния екип на уебсайта на играта – www.tennis.bg не носят отговорност за неуспешно предаване на данни, загуба на данни или друг вид комуникационен проблем, свързан с нормалното функциониране на сайта на Играта.
- Организаторите не носят отговорност за неуспешни опити за достъп до играта Tennis.bg по каквито и да било причини.

Коментари

Гледай на живо

В момента няма мачове на живо.

Резултати на живо


ТОП Турнири

Следвайте ни в Facebook