Българското участие на "Sofia Open" приключи след поражение на Лазаров и Донски при двойките

от в 16:48 на 08.02.2019
В


Мачовете с българско участие в тазгодишното издание на "Sofia Open" приключиха след като Александър Лазаров и Александър Донски отстъпиха на Рохан Бопана и Дивиш Шаран с 3:6 1:6.

Срещата започна страхотно за двата тандема и всеки от тях взе подаването си на нула.

В третия гейм нашите показаха добра игра и стигнаха до решаваща точка, но уверена комбинация на съперниците им попречи да излезем в резултата.

За наше съжаление обаче пробива дойде при подаването на Лазаров, когато на решаващата точка страхотен ретур, последван от смач даде аванс от 3:1 от индийците.

Играта продължи равностойно, като докрая на сета, единствената възможност за нов такъв отново беше на сервис на Лазаров, но този път Алекс се справи след отличен кик.

Така за по-малко от 30 минути, Бопана и Шаран поведоха в сетовете.

Втората част започна кошмарно за българското дуо като за първи път в срещата Донски загуби подването си след няколко сгрешени форхенда от негова страна.

Индийците продължаваха да печелят почти всички дуели в близост до мрежата и пресичаха всяка една по-централно изпратена топка от българите.

От друга страна нашият тандем нямаше такава сработеност и често се стигаше до неразбирателства в полето им, което доведе до допускане на втори брейк и преднина от 5:1 за Бопана и Шаран.

Лазаров и Донски не съумяха да вземат още един почетен гейм преди да капитулират пред опитните индийци и след пореден неубедителен сврвис гейм сдадоха мача.

 

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Българското участие на "Sofia Open" приключи след поражение на Лазаров и Донски при двойките В

Коментари





Следвайте ни в Facebook