Димитров ще участва във виртуалния турнир Cabo Legends Championship от 20 юли

от в 20:22 на 18.07.2020
В


Григор Димитров ще участва във виртуална надпревара заедно с Фабио Фонини, Диего Шварцман, Фелисиано Лопес и 12 други, ще се включат в турнир под надслов Cabo Legends Championship от 20 до 25 юли.

Шампионатът представлява гласуване между най-добрите играчи, участвали в Лос Кабос, Мексико. Избраните състезатели ще се изправят един срещу друг в схема на елиминации между 16 участници.

Снимките на играчите ще се постват в twitter, като за валиден вот ще се брои освен харесване на поста, също така и негов ретуит, за да може гласът да бъде зачетен. Организаторите заявяват, че ще може да се участва и в Instagram, и Facebook.

https://twitter.com/AbiertoLosCabos/status/1284503323102588928?s=19

Преди около месец и половина, Димитров спечели подобен турнир, организиран между много играчи от голяма Facebook страница. Тогава голяма част от феновете на тениса в България се включиха, а сега отново, ще трябва да бъдем заедно, за да може нашето момче да спечели и този път.



Именно в Лос Кабос първата ни ракета миналата година развали неприятната серия от загуби, която бе натрупал зад гърба си. В Мексико Григор най-после сложи край на "черния" си късмет,  продължил близо два месеца, записвайки първа победа след Откритото първенство на Франция. Тогава Гришо надигра Стив Джонсън със 7:6(4) 4:6 7:6(5).

 

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Димитров ще участва във виртуалния турнир Cabo Legends Championship от 20 юли В

Коментари





Следвайте ни в Facebook