Григор все пак намери място в основната схема в Синсинати

от в 18:12 на 09.08.2019
В


Поредица от отказвания на редица тенисисти все пак пратиха Григор Димитров в основната схема на надпреварата в Синсинати.

Първоначално от надпреварата се отказаха Хуан Мартин Дел Потро, Пабло Куевас и Кевин Андерсън, а това направи Димитров първа резерва, а впоследствие днес стана ясно, че от надпреварата ще отсъства и канадецът Милош Раонич поради травма.



Разбира се, дори Милош да не беше се отказал, то не бе изключен и варианта Димитров да получи специална покана като бивш шампион - "дива карта" и така да учасъва директно в основната схеме, ала явно това няма да бъде нужно.

Жребия за турнира е в ранните часове на утрешния ден - 1:30 часа, а със сигурност с оглед задната позиция на Димитров в ранглистата, първия противник на нашето момче ще бъде труден.

За момента на турнира в Синсинати, поради тегленето на жребия в петък, Григор участва с ранг като 54-ти в света, а не като 73-ти, какъвто е вече.



Занапред, освен ако не постигне няколко последователни победи, най-малкото да защити 90-те точки, които има да защитава или още казано 3-ти кръг той най-вероятно ще се срине до 79-то място в ранглиста, а това значи, че занапред влизането в надпреварите от по-висок клас ще става все по-трудно и най-вероятно ще съдържа квалификации.

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Григор все пак намери място в основната схема в Синсинати В

Коментари





Следвайте ни в Facebook