Григор обратно на корта през юли срещу Харисън на демо турнир!

от в 11:27 на 19.05.2020
В


Тенис феновете все пак ще могат да гледат Григор Димитров и преди 31 юли (датата, до която поне за момента няма да има професионални турнири), като той може би ще направи дебют в турнира за тима на Orange County Breakers на 28 юли. Разбира се, надпреварата е демонстративна, а участието на Григор е обвързано с рекламен договор, който той сключи с компанията миналата година.

По последна информация надпреварата ще стартира на 12 юли и ще продължи над 20 дни, като градът-домакин ще бъде уточнен съвсем скоро, най-вероятно в идната седмица. Организаторите потвърдиха,че въпреки силата на пандемията от COVID-19 в САЩ, турнира фигурира в графика на демонстративните надпревари. Два от щатите, готови да посрещнат турнира са - Тексас и Флорида.

https://twitter.com/BreakersTennis/status/1240654303649361931?s=20

Още през март пък стана ясно кой ще бъде първият опонент на Димитров, а това е добрия приятел на нашето момче-Райън Харисън. Освен двамата в надпреварата блестят и имената на Майк и Боб Браян, Стив Джонсън, Доналд Йънг, София Кенин, Франсис Тиафо, Тенис Сандгрен и ред други утвърдени тенис звезди при мъжете и жените, както и треньори и звезди. Вижте пълните състави тук.

Подробности около събитието все пак още липсват, а организаторите съобщават, че до края на месец май ще дадат още информация.

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Григор обратно на корта през юли срещу Харисън на демо турнир! В

Коментари





Следвайте ни в Facebook