Григор открива кампанията си на W&S Open срещу Юмбер (пълен жребий)

от в 01:35 на 21.08.2020
Марк Хаджижеков



Григор Димитров попадна в четвъртата и последна част от жребия за тазгодишния Western & Southern Open Мастърс, който ще се проведе на кортовете на Flushing Meadows. Така въпреки всички спекулации явно Димитров все пак ще участва на турнира от сериите „Мастърс 1000”.

Шампионът отпреди три години ще премери сили в първия кръг с Уго Юмбер, като при победа Гришо ще се изправи срещу квалификант или „щастлив губещ”. При евентуален успех и там Димитров ще се бори за място на 1/4-финалите най-вероятно срещу втория поставен в основната схема в лицето на Доминик Тийм. В горната част на тази четвъртина пък фигурира името на петия поставен Александър Зверев, а тенисисти като Анди Мъри и Андрей Рубльов също се намират в тази част на жребия.



Водач в схемата е Новак Джокович, който в третия кръг ще се изправи срещу Николоз Басилашвили или Феликс Оже-Алиасим. Денис Шаповалов и Давид Гофен също попаднаха в тази четвърт на жребия, а за евентуален мач между двамата във 1/8- финалната фаза, те ще трябва да се справят с Алекс Де Минор, Борна Чорич и Марин Чилич.



Даниил Медведев, Роберто Баутиста Агут и Карен Хачанов пък оглавяват втората четвъртина на жребия. Матео Беретини, Диего Шварцман, Джон Иснър и Стефанос Циципас пък са най-известните лица в третата четвъртина на основната схема.

Пълния жребий за надпреварата вижте тук:








Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Григор открива кампанията си на W&S Open срещу Юмбер (пълен жребий) Марк Хаджижеков

Коментари





Следвайте ни в Facebook