Григор се отказа окончателно от Adria Tour

от в 12:47 на 21.06.2020
Анисия Стоева


Първата ни ракета-българинът Григор Димитров, се оттегли от Адриа Тур в Задар след първия мач в своята група, който загуби от Борна Чорич след 4: 1, 4: 1. Вместо него младият хърватски тенисист Нино Сердарушич ще играе на корта до края на събитието.

Григор се почувства изтощен, в резултат на претоварване и тренировки в жегата под влиянието на Адриатическото крайбрежие. Въпреки че имаше възможността да продължи, медицинският екип препоръча почивка и сдържане от по-нататъшни усилия. ,, Благодаря на всички за съобщенията и грижите, които получих. Искам да ви уверя, че ще се оправя. Това е следствие от физически претоварване и излагане на слънце през последните няколко дни, като по тази причина ще трябва да пропусна последния ден в Задар.

григор

Мисля, че би било честно от моя страна да отстъпя мястото си на страхотен млад играч, за когото това със сигурност ще означава много"- каза Димитров. Това ще бъде чудесна възможност за младия Нино Сердарушич, който в момента е 299-та в ранкинга на ATP. Така хърватинът ще има възможността да гледа някои от най-добрите играчи в света от другата страна на мрежата.

григор

„За мен е чест да мога да играя в основната схема на Adria Tour. Това е чудесна възможност за мен и съм благодарен, че съм в компанията на такива играчи. Убеден съм, че ще оправдая доверието и каня всички да дойдат и да ни подкрепят в последния ден на турнира! “- каза Нино Сердарушич.

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Григор се отказа окончателно от Adria Tour Анисия Стоева

Коментари





Следвайте ни в Facebook