Ето кой е съперникът на Григор в третия кръг на US Open

от в 22:59 на 29.08.2019
В
Ясен е и следващият опонент на Григор Димитров. Това е 94-тият в света Камил Майхржак, който днес съумя да надделее над ветерана Пабло Куевас с 6:7(3) 6:4 2:6 6:4 6:1.

Полякът изигра цели 17 сета, за да стигне до този етап на турнира. След две победи в квалификациите полякът загуби от Иля Иваншка, но отказът на Милош Раонич му позволи да играе в основната схема като ,,щастлив губещ”. В първи кръг Камил се справи с 3:2 сета срещу Николас Джари в изключително тежък двубой, а днес отново срещата му с уморения Куевас не бе много по-лека.



Майхржак предимно през сезона участва на Чаланджъри, а на ниво АТР преди началото на US Open полякът имаше едва пет мача в основната схема, от които едва един се увенча с успех. Камил блести с добър процент на взети точки при първи сервис, ала на ретур със сигурност не може да се похвали със страхотни постижения, след като рядко успява да пласира печеливши такива и в скромния си опит на ниво ATP e съумял да пробие в едва осем случая от 79-те възможности, които е имал.

Интересното за младия поляк обаче е, че той определя себе си за фен на твърдата настилка, ала номинира Уимбълдън за свой любим турнир. Иначе като удар той казва, че най-много харесва късите топки, а извън тениса е фен на Мила Кунис, Манчестър Юнайтед, Батман, Роналдиньо и сериала ,,Игра на тронове”.

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Ето кой е съперникът на Григор в третия кръг на US Open В

Коментари





Следвайте ни в Facebook