Саша Зверев: Много млади играчи са по-добри от Кирьос

от в 03:25 на 19.01.2020
Калоян Соколов


Саша Зверев изказа мнението си, че според него Ник Кирьос не е претендент за спечелването на турнир от Големия шлем, тъй като има много нови играчи, които са по-добри от него. Саша, който също не може да се похвали с отличие от най-престижните турнири, изрази съмнение в това, че австралиецът притежава нужното постоянство да побеждава опитните тенисисти в дългия формат.



Мнозина подозират, че нападките на немеца са "плод" от поведението на Ник в срещата за АТП Къп между Германия и Австралия, когато Кирьос правеше лицеви опори при всяка една двойна грешка на световния номер седем по време на мача му с Алекс Де Минор.



Саша Зверев също така добави: "Това не са двусетови двубои и няма как да спечелиш за един час игра. Трябва да си на върха на своето ниво, за да побеждаваш най-добрите през цялото време, а не съм сигурен дали Ник може да го направи".



Саша също така похвали изявите на Де Минор, като според него трябва да се говори повече за "Демона" в лицето на голям бъдещ претендент, отколкото за Ник, защото младокът е значително по-постоянен и е победил много сериозни противници на световното отборно първенство през изминалата седмица, включително и самият Саша Зверев, което се е случило за пръв път в тяхното съперничество. За съжаление обаче Алекс няма да може да покаже на какво е способен на тазгодишния Australian Open поради възникнала контузия за младока.


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Саша Зверев: Много млади играчи са по-добри от Кирьос Калоян Соколов

Коментари





Следвайте ни в Facebook