Тренировките на Григор в Щатите започват най-рано в петък

от в 11:17 на 20.08.2020
Анисия Стоева


Григор Димитров ще пътува за Ню Йорк днес, където ще вземе участие в предстоящия турнир от Шлема - US Open. Българинът е в списъка и за предшестващия го Western & Southern Open, но все още не е решил дали да участва в турнира, като стана ясно, че това решение ще бъде взето на място.

Именно с Мастърса в Синсинати ще бъде рестартиран ATP турът, който ще се завърне след няколкомесечна пауза. Димитров ще може да започне тренировки в Ню Йорк не по-рано от петък, тъй като според правилника трябва да бъде изолиран за 24 часа, докато излезе резултатът от PCR теста, който играчите неминуемо правят след пристигането си.

григор

Георги Стоименов - мениджърът на Григор Димитров, потвърди, че първата ни ракета е заявил участие и на Мастърса в Рим, и на Ролан Гарос следващия месец. Стоименов обясни, че българският тенисист продължава да работи, за да възвърне най-добрата си форма: ,,Григор полага невероятни усилия, за да намери най-добрата си игра и се нуждае от време. Засега по обясними причини мислим в краткосрочен план".

григор

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Тренировките на Григор в Щатите започват най-рано в петък Анисия Стоева

Коментари





Следвайте ни в Facebook