Кузманов за емоциите около отношенията с Григор и за значението на ATP Cup за отбора (част 2)

от в 19:25 на 13.01.2020
В
Част първа

В интервюто се заговори и за последния мач на нашите срещу Белгия, където Кузманов видимо силно преживяваваше последните две срещи, след като самият той записа феноменален успех. Големият въпрос към Мико бе какво е написал той на камерата след успеха си, а Кузманов разкри доста малка част от картинката.

Посланието на камерата е било тайно и е било предназначено към жена, като той предпочете да запази нейното име в тайна, но призна, че е влюбен, и че преди всеки мач си пише с въпросната дама.

Той дори разкри доста любопитна история от съблекалните, която включва и Григор Димитров: „Григор дойде при мен и ми каза ,,спри да го гледаш този телефон, концентрирай се върху мача”.

Мико обаче обяснил как това бил неговият начин да се концентрира и каква е ситуацията с момичето. В следващите дни обаче нещата се подобрили, а Гришо дори помагал на Мико, като пловдивчанинът дори споделял с първата ни ракета чатовете.

Втората ни ракета е сигурен, че именно участието на ATP Cup е убедило Григор Димитров да се включи в Sofia Open 2020. Кузманов също така е сигурен, че именно тази поява у дома може да даде импулс на сезона на Димитров, както бе станало през 2017-та година.

Кузманов разказа малко повече и за феновете, с които се срещна той, и за всички момчета от отбора - „Хората в Австралия са прекрастни и много щастливи, климатът бе много благоприятен.”

Той призна, и че е разбрал защо толкова много хора сочат именно „Слънчевия континент” като най-доброто място за живеене.

Той призна и малко повече около своите отношения с Григор Димитров. Мико сподели, че първата ни ракета още от начало му е обърнал внимание, поинтересувал се от момчетата и се вписал чудесно в колектива, въпреки че били притискани постоянно от плътния си график. Той допълни, и че Гришо много помогнал за тренировъчния процес, като след това и на мачовете споделял много от емоциите си с тези на момчетата, както и с тяхното желание за успех.

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Кузманов за емоциите около отношенията с Григор и за значението на ATP Cup за отбора (част 2) В

Коментари





Следвайте ни в Facebook