Предизвикателството на Анди Мъри и съпругата му Ким и как отговориха семейство Джокович

от в 00:16 на 11.04.2020
Диана Андреева


Бившият номер едно Анди Мъри и неговата съпруга - Ким, измислиха ново предизвикателство. Двойката призова всички тенисисти и техните партньори да се включат в нестандартния начин на тренировка.

В предизвикателството Ким и Анди си подават топката общо 100 пъти, без тя да докосва земята. Именно от там идва и името - "100 волета". Носителят на три титли от Големия шлем сподели видео в социалните медии и отдолу призова всички да се включат.

https://www.instagram.com/p/B-wfUKPJGjF/?igshid=1x5lprph4nr6a

Във видеото се вижда как Ким, която играе с ракета за деца, праща топката силно към главата на Мъри при последния си удар. Под поста Анди казва, че е нямало спорове и кавги по време на записването, но смята, че 100-то воле е насочено нарочно към тялото му.

Ким Клайстерс и нейният партньор Брайън Линч бяха първата двойка, приела предизвикателството. Те не срещнаха никакви трудности, както се вижда от видеото в Инстаграм.

https://www.instagram.com/p/B-xbwczAW_N/?igshid=p1h2cb6azj2i

По-късно семейство Джокович също се вклюиха. Ноле качи успешния им опит и отдолу сподели, че 100-те волета не са ги затруднили и с радост очакват следващото подобно предизвикателство. В коментарите сърбинът заяви, че би изиграл мач на двойки срещу Анди и Ким, но само ако Йелена не сервира, защото съпругата му не е особено голям фен на началния удар.

https://www.instagram.com/p/B-zVlygHpII/?igshid=1u62h9vo8v66o

 

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Предизвикателството на Анди Мъри и съпругата му Ким и как отговориха семейство Джокович Диана Андреева

Коментари





Следвайте ни в Facebook