"Имате ниско IQ": Медведев се скара с феновете на US Open и получи въздушна целувка в отговор

от в 15:11 на 02.09.2023
Калоян Соколов

Даниил Медведев определено е един от състезателите с най-бурен темперамент и няма проблем с това да влиза в словесни прерания със своя съперник, главния съдия или феновете, ако ще и това да настрои всички на корта срещу него. Особено интересни винаги са били отношенията на бившия номер едно с феновете в Ню Йорк, като всичко започна преди четири години, когато Медведев непрекъснато провокираше публиката с жестове и се стигна дотам, че той беше непрекъснато освиркван по време на мачовете си, което обаче не му попречи да достигне до финала.

Руснакът тогава задължително благодареше на зрителите след края на своите мачове, а изглежда почти нищо не се е променило четири години по-късно, ако съдим по срещата на третия поставе с Кристофър О'Конъл от онзи ден. Мачът в самото начало се развиваше изключително лесно за фаворита, който поведе с 2:0 сета и имаше пробив аванс в третата част, но допусна сериозен спад в представянето си и се стигна до изиграването на четвърти сет.

Това сериозно изкара извън релси носителя на трофея от 2021-ва година и той дори повика лекар на корта, за да поиска същото, което е взел съперника му през миналия сет, за да може да заиграе като него в момента. Впоследствие Медведев не пропусна да се скара и с две фенки, които очевидно бяха решили да се подкрепят с бира и не бяха заели местата си на време, а ситуацията доведе до следните изказвания от страна на московчанина по техен адрес:

"Може ли да млъкнете и да седнете? Не виждате ли, че се опитвам да сервирам? Глупави сте или какво? Явно имате ниско IQ". - не спираха нападателните реплики на руския тенисист.

Въпросните дами пък по никакъв начин не изглеждаха притеснени от словесните атаки на топ тенисиста и едната от тях дори си позволи да му изпрати въздушна целувка, след което най-после зае мястото си. Все пак световният номер три съумя да се успокои навреме и затвори двубоя в четири сета, а тепърва предстои да видим дали отново той ще се превърне в злодей в очите на феновете в Ню Йорк.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
"Имате ниско IQ": Медведев се скара с феновете на US Open и получи въздушна целувка в отговор Калоян Соколов
Теми:  
atp | us open | даниил медедев | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook