Медведев прекъсна приказката на Ебдън и е първият финалист в Марсилия!

от в 18:16 на 13.03.2021
Калоян Соколов

Даниил Медведев се класира за втория си финал на сингъл през сезона, след като елиминира квалификанта Матю Ебдън. Руснакът поведе с резултат 6:4 3:0, а в този момент умората взе връх над австралиеца, за който това вече бе шести пореден двубой през седмицата и той реши да прекрати съпротивата си. Така топ поставеният ще очаква в сблъсъка за титлата един измежду Пиер-Юг Ербер и Юго Умбер.

Мачът далеч не се оказа рецитал от страна на Медведев, тъй като световният номер 285 контрираше отлично съперника си и често прибягваше до приома сервис воле, което му носеше сериозни дивиденти. Ебдън дори имаше три поредни шанса да пробие подаването на иментия си съперник в шестия гейм, само че фаворитът покачи своето равнище и съумя успешно да обърне развоя на сета.

Водачът в схемата продължи да диктува играта и във втората част, а пък неговият опонент изпитваше все по-сериозни проблеми при придвижването си по корта, като това беше последвано от закономерно отказване и така австралиецът трябваше да напусна надпреварата в Марсилия.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Медведев прекъсна приказката на Ебдън и е първият финалист в Марсилия! Калоян Соколов
Теми:  
atp | даниил медведев | марсилия

Коментари





Следвайте ни в Facebook