"Не знаех, че има избори и не ме интересува": Радукану пропуска вота във Великобритания

от в 10:53 на 04.07.2024
Калоян Соколов

Днес, 4 юли, във Великобритания се провеждат парламентарни избори, свикани предсрочно от премиера Риши Сунак, но изглежда Ема Радукану изобщо не се интересува от поредната битка между лейбъристи и консерватори. Вчера Радукану изигра нов много силен мач на Уимбълдън и се класира за третия кръг на турнира, а домакините тайно започват да таят надежди, че младата им звезда е спсообна да стори същия неочакван подвиг от US Open 2021, когато тръгна от квалификациите и спечели титлата.

Вчера бившата номер 10 беше попитана дали смята да отиде да гласува в своя почивен ден на Уимбълдън, а Ема ясно даде да се разбере, че политиката не е значима тема за нея, което предизвика негативни реакции от нейните сънародници, които смятат, че не е нормално да не следи процесите в страната и да няма никакво мнение, имайки предвид, че е сред големите обществени фигури във Великобритания.

"Не, нямам интерес. Мисля да поспя и след това да отида на тренировка. Дори не знаех, че изборите са утре. Благодаря, че ме уведомихте" - кометира кратко 22-годишната тенисистка по време на своята пресконференция.


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
"Не знаех, че има избори и не ме интересува": Радукану пропуска вота във Великобритания Калоян Соколов
Теми:  
wta | ема радукану | интервюта | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook