1/2-финалите в Пекин: Синер срещу сензацията Бу и мегасблъсъка Алкарас - Медведев (програма)

от в 08:00 на 01.10.2024
Елеонора Александрова

Финалът в Пекин наближава, а с това ще стане ясен отговорът на въпроса дали Яник Синер ще съумее да защити титлата си в китайския мегаполис или ще имаме нов шампион, в лицето на Карлос Алкарас, Даниил Медведев или Бу Юнчаокете.

Мачът на деня ще е този между Карлос Алкарас и Даниил Медведев. Двамата тенисисти затвърдиха ролите си на фаворити в надпреварата, без да загубят нито сет по пътя си към финалната четворка. Досега Карлитос да води с убедителното 5:2 в преките им срещи, но винаги двубоите им са предлагали сериозен заряд и интрига.

Яник Синер ще се изправи срещу сензацията на турнира, Бу Юнчаокете. Китаецът, който до преди две седмици имаше само една победа на ниво ATP, се класира за втория си пореден полуфинал, като тази седмица елиминира имена от калибъра на Лоренцо Музети и Андрей Рубльов.

От своя страна, италианецът показа колебания в първите два мача, но четвъртфиналния си мач срещу Иржи Лехечка, той записа двусетова победа. Досега двамата не са се срещали нито веднъж, а на нас ни предстои да разберем дали Бу ще запише трета поредна сензационна победа или двукратният "мейджър" шампион ще покаже класата си.

Програмата за Пекин 

Capital Group Diamond (начало: не преди 11:00)

1. Даниил Медведев - Карлос Алкарас 

2. Яник Синер - Бу Юнчаокете (не преди 14:00)


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
1/2-финалите в Пекин: Синер срещу сензацията Бу и мегасблъсъка Алкарас - Медведев (програма) Елеонора Александрова
Теми:  
atp | бу юнчаокете | даниил медведев | карлос алкарас | пекин | програма | яник синер

Коментари





Следвайте ни в Facebook