17-годишният Динко Динев е четвъртфиналист на "Ориндж Боул"!

от в 23:03 на 10.12.2021
Калоян Соколов

Динко Динев се класира за четвъртфиналите по двойки при юношите на турнира "Ориндж Боул" в Плантейшън, щата Флорида. Надпреварата се води неофициално световно първенство по тенис за таланти от 12 до 18 години. Във втория кръг Динев и Раян Колди от САЩ победиха с 6:1 6:4 четвъртите поставени в схемата Игнасио Бусе от Перу и Алваро Меза от Еквадор. За място на полуфиналите Динев и Колди ще играят срещу американците Николас Годсик и Итан Куин.

17-годишният българин участва на турнира като част от международните отбори на ITF - поредно голямо признание за младите български таланти и за работата с подрастващите на Българската федерация по тенис. Това е и изключителна възможност за младите ни тенисисти да пътуват и участват във висококачествени младежки турнири под ръководството на официален треньор на ITF. Всички разходи са покрити от Фонда за развитие Grand Slam.

За съжаление, Джордж Лазаров отпадна на осминафиналите на сингъл при юношите до 16 г. Лазаров отстъпи с 5:7 3:6 от Жи Ценг от Китай. Преди този мач Джордж постигна две двусетови победи.

Източник:БФТ


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
17-годишният Динко Динев е четвъртфиналист на "Ориндж Боул"! Калоян Соколов
Теми:  
бгтенис | джордж лазаров | динко динев | ориндж боул | юноши

Коментари





Следвайте ни в Facebook