28-години по-късно: Щефи Граф отново получи предложение за брак от фен и то пред Агаси

от в 12:15 на 18.06.2024
Калоян Соколов

28 години - точно толкова отминаха, откакто станахме свидетели на един от най-забавните моменти в историята на Уимбълдън. Тогав световната номер едно Щефи Граф играе в полуфинален мач срещу Кимико Дате Крум, когато неочаквано един от феновете на централния корт се провиква с предложение за брак към най-добрата тенисистка в света. Германката спира изпълнението си на сервис, видимо развеселена от смелостта на въпросния мъж и дори решава да му отвърне.

"Колко пари имаш"? - се превръща в една от класическите фрази свързани с най-стария тенис турнир в света, която трайно запушва устата на дръзкия джентълмен и Граф е свободна да продължи участието си в двубоя, като в крайна сметка печели точно през 1996-та година, своята последна седма титла на "свещената трева".

В момента легендарната шампионка е щастливо омъжена за друг от най-успешните играч в историята на спорта, а именно Андре Агаси, с когото сключва брак през 2001-ва година, а плод на тяхната любов са Джаз и Джейдън Агаси. Изглежда обаче това обстоятелство изобщо не притеснява румънските фенове на тениса, които през уикенда имаха невероятната възможност да наблюдават благотворителен мач на двойки с участието на звездното семейство.

Агаси и Граф излязоха заедно на корта в Клуж-Напока, изправяйки се в благотворителен мач на двойки срещу местните звезди Симона Халеп и Хория Текау (заменен по-късно от Андрей Павел като партньор на Халеп). Зрителите се насладиха на първокласно тенис шоу, а Халеп обра овациите на 10-те хиляди зрители, които видимо бяха развълнувани да видят своята любимка отново на корта, след като тя беше оправдана по делото за употреба на допинг.

Един от местните привърженици пък не пропусна да направи шеговита препратка със случая, който вече ви разказахме и предложи брак на 22-кратната шампионка от Шлема, въпреки че нейният съпруг беше с нея на корта и стана пряк свидетел на сцената. Граф пък отново демонстрира чувството си за хумор и показа с жестове, че в момента не би могла да предприеме подобна житейска стъпка, посочквайки към Агаси.


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
28-години по-късно: Щефи Граф отново получи предложение за брак от фен и то пред Агаси Калоян Соколов
Теми:  
atp | wta | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook