3 минути с шоуто на "Артър Аш": Най-доброто от тенис магията на Григор и Тиафо (видео)

от в 12:22 на 04.09.2024
Калоян Соколов

Мачът между Григор Димитров и Франсис Тиафо беше определен като главното събитие в програмата на вчерашния ден на US Open и неслучайно двамата бяха поставени да играят във вечерната сесия на "Артър Аш", имайки предвид как всеки един измежду тях прави шоу на корта по свой собствен начин.

Началото не беше никак бляскаво и Григор не можеше да намери своето оптимално равнище, но всичко се промени след средата на втория сет, когато видяхме най-доброто от света на тениса и зрелищните точки следваха една след друга.

Особено вълненение изпитахме с блестящите отигравания в тайбрека на втората част, който беше същински тенис шедьовър до резултат от 6:3 в полза на Димитров, когато дойдоха 3-те поредни двойни грешки. Наглед битката обещаваше да ни предложи още много моменти, които да ни държат залепени за екрана, но съдбата имаше други планове и в крайна сметка най-добрият български тенисист напусна турнира с контузия.

През това време обаче определено тенисистите сътвориха достатъчно неща на корта, които си струва да се видят, а ето и най-интересните сред тях:


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
3 минути с шоуто на "Артър Аш": Най-доброто от тенис магията на Григор и Тиафо (видео) Калоян Соколов
Теми:  
atp | Highlights | us open 2024 | видео | григор димитров | франсис тиафо

Коментари





Следвайте ни в Facebook