Абсолютно безкомпромисен Федерер отпусна пет гейма на Беретини

от в 21:11 на 08.07.2019
В


Роджър Федерер продължава да впечатлява всички и днес по безкомпромесен начин след 6:1 6:2 6:2 отстрани спечелилия титла на трева Матео Беретини за едва 1 час и 14 минути.



Федерер започна двубоя на извънземни обороти, а макар че Беретини спечели първия си сервис гейм в мача, за да изравни резултата за 1:1, оттогава до края на откриващата част швейцарецът ,,помете корта" със своя опонент. Беретини видимо бе притеснен и допусна серия от неточности от обратния си удар, докато Федерер само това и чакаше, за да надделее над съперника си. ,,Маестрото" не само че бе спомогнат от множеството непредизвикани грешки на италианеца; сервисите на Федерер изключително рядко биваха връщани, като за целия първи сет, който той спечели за 17 минути, осемкратният шампион в Лондон загуби и едва една точка на начален удар. Всичко това бе съвсем обезкуражаващо за италианеца.



Втората част беше напълно аналогична на изминалата такава, а Матео продължаваше да допуска недопустими грешки и заслужено беше наказван от Роджър. Маестото от своя страна беше доста по-уверен и пласирайки страхотно своите ретури отново проби на цели два пъти, за да може този път за 28 минути с 6:2 Федерер да поведе с 2:0 сета.

https://twitter.com/bbctennis/status/1148283438681604098?s=19

Проблемите на Беретини дори се задълбочиха в третия сет, колкото и това да изглеждаше невериятно, защото той започна да прави дори по-"впечатляващи" грешки, а след рано натрупания аванс от 0:4 въпреки лекото съвземане на италианеца, нещата вече бяха извън контрол за Матео и той абсолютно закономерно след нов сет от 6:2 напусна надпреварата.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Абсолютно безкомпромисен Федерер отпусна пет гейма на Беретини В

Коментари





Следвайте ни в Facebook