Адриан Андреев е четвъртфиналист в Анталия след нова безкомпромисна победа!

от в 16:37 на 06.05.2021
Мирела Николова

Младата надежда на българския тенис Адриан Андреев се поздрави с втора поредна двусетова победа на турнира от сериите "Фючърс" в Анталия. Час и 40 минути бяха необходими на родния ни представител да се справи със съпротивата на Габриеле Пирайно, за да достигне до крайното 6:3 6:2, което го класира за четвъртфиналната фаза на надпреварата, където ще срещне Сандро Коп.

Нашето момче стартира неубедително срещата, инкасирайки пробив още в откриващото си подаване, но успя веднага да се мобилизира и да осъществи светкавичен рибрейк. Той стабилизира представянето си както на сервис, така и на ретур, което доведе до реализирането на нов брейк, оказал се решителен за изхода на първия сет в полза на Ади.

Втората част се разви подобно на предишната, тъй като сънародникът ни отново допусна да бъде пробит в самото начало, но още в ответното противниково подаване възстанови паритета. Подемът на Андреев продължи до края на сета, като той записа цели 5 поредни гейма на своята сметка, за да се поздрави с крайната победа.

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Адриан Андреев е четвъртфиналист в Анталия след нова безкомпромисна победа! Мирела Николова
Теми:  
адриан андреев | бгтенис

Коментари





Следвайте ни в Facebook