Адриан Андреев с отлична победа и място сред 1/8-финалистите в Калифорния!

от в 06:05 на 17.03.2022
Диана Андреева

Адриан Андреев се поздрави с първа победа през месеца тази вечер, след като надигра в последователни сетове Осгар О'Хойсин. Успехът на четврътата ни ракета при мъжете настъпи при резултат 6:4 7:5, а благодарение на отличното си представяне, Ади предстои още днес отново да излезе на корта, в опит да се класира сред последните четирима на Фючърс турнира в Бейкърсфийлд. 

В откриващата част от срещата Андреев се представяше отлично от сервис линията и с лекота печелеше подаванията си, докато неговият съперник не можеше да се похвали със същото. Четвъртата ракета на страната ни успя да пробие за 4:3 и без да прави нито крачка назад, скоро прибави сета на сметката си. 

Подемът на Андреев не продължи след почивката, а дори напротив. О'Хойсин за първи път от началото пое контрола в свои ръце и серия от добри ретури му осигуриха комфортна преднина с пробив за 3:0. Авансът на ирландеца на бърза ръка беше заличен и отново настъпи равенство в резултата, а силите на корта се изравниха. 

Моментната загуба на концентрация, в комбинация с отличен тенис от страна на Андреев бе причината в 11-ия гейм О'Хойсин отново да бъде пробит, но този път връщане назад за ирландеца нямаше и Андреев вдигна победоносно ръце, класирайки се към следващия етап от надпреварата.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Адриан Андреев с отлична победа и място сред 1/8-финалистите в Калифорния! Диана Андреева
Теми:  
ITF | адриан андреев | Български тенис | тенис бг адриан андреев | фючърс | фючърс надпревара в сащ

Коментари





Следвайте ни в Facebook