Адриан Андреев с предоставен "уайлдкард" за Чаланджър, в който участва и Мъри!

от в 18:13 на 06.02.2021
Калоян Соколов

Много от нас в последните две седмици се питаха къде ще е следващият турнир на Адриан Андреев, който се представяше феноменално през новия сезон, след като записа първа победа на ниво АТП и освен това вдигна титлата на Фючърса в Анталия. Отговорът на този въпрос не закъсня и е повече от вълнуващ, защото Ади ще вземе участие на престижния Чаланджър в италианския град Биела, където в игра ще видим и Анди Мъри.

Българинът се включва в надпреварата на закрити кортове чрез "уайлдкард", а първият му опонент ще бъде световния номер 275 Матиас Бахингер, докато при победа на софиянеца най-вероятно ще му предстои двубой с третия поставен Мохамед Сафуат, който е познат на българската публика заради сблъсъка си с Григор Димитров на Ролан Гарос през 2018-а, когато Гришо не отпусна нито сет на египтянина. 

В същата половина на схемата е и водачът в нея Анди Мъри, като бившият номер 1 ще изиграе първия си официален мач от миналия октомври насам, а негов съперник ще бъде Максимилиан Мартерер. Мач между Мъри и Андреев също не е изключен, но за целта родният ни представител ще трябва да се класира за полуфиналната фаза на турнира.

Пълен жребий на Чаланджъра в Биела:


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Адриан Андреев с предоставен "уайлдкард" за Чаланджър, в който участва и Мъри! Калоян Соколов
Теми:  
адриан андреев | анди мъри | бгтенис | Чаланджъри

Коментари





Следвайте ни в Facebook