Адриан Андреев се бори докрай, но все пак отстъпи на Родригез

от в 12:26 на 16.02.2019
В
Адриан Андреев изнесе нов силен мач и се бори ожесточено с опитния колумбиец Кристиян Родригес в продължение на над два часа и половина, но все пак победата отиде в сметката на латиноса след 3:6 6:2 5:7.

Първата част започна по-добре за Ади, като той минаваше уверено през подаванията си, а в същото време превръщаше всеки сервис гейм на Родригес в една мини-битка.

Шансът пред софиянецът дойде в петия гейм, но Родригес не допусна да бъде пробит, а впоследствие влезе в серия и спечели всички геймове докрая на сета.

Втората част протече отлично за Ади, който проби още на старта, а след това си гарантира успеха в нея с още един късен брейк и така трабваше да се изиграе решителен сет.

В него двамата стартираха с уверени подавания, ала след това Адриан на два пъти се откъсваше с брейк преднина, който за съжаление биваше моментално върнат.

Статуковото се запази до 6:5 в полза на колумбиеца, а малко по-късно Андреев бе изправен пред мачбол.

Българинът го отрази , а с  отлична игра заличи още два такива, но на четвъртия път се пропука и така отпада от фючърса в Анталия.

Въпреки това, Ади записва една изключително позитивна седмица в която достигна първи четвъртфинал на мъжки турнир и се надяваме добрите му изяви да продължат и в следващите му участия!

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Адриан Андреев се бори докрай, но все пак отстъпи на Родригез В

Коментари





Следвайте ни в Facebook