Адриан Андреев се класира за Младежките олимпийски игри в Аржентина

от в 12:13 на 20.08.2018
Калоян Пламенов

Адриан Андреев ще участва на Младежките олимпийски игри, които ще се проведат от 7 до 14 октомври 2018 г. в Аржентина. Благодарение на отличното представяне на най-добрия състезател по тенис при юношите до 18 г. и мястото му в световната ранглиста Адриан ще има възможността да участва в предстоящата Младежка олимпиада.

Наставник на Андреев ще бъде Ивайло Трайков – дългогодишен състезател по тенис, стигнал до №211 в световната ранглиста. Трайков е играещ капитан на отбора на България за Купа Дейвис за периода 2006 - 2007 г.

Надпреварата по тенис в Аржентина се очертава да бъде изключително силна. Там ще участват всички топ тенисисти при юношите. Прави впечатление и участието на Рудолф Молекер от Германия който е №203 в световната ранглиста за мъже.

За съжаление към този момент Гергана Топалова е една от първите състезателки останали извън класираните при девойките. Възможността Топалова да участва е някоя от класираните състезателки да се откаже заради контузия. Гергана имаше голям шанс за класиране, но контузията която получи на „Аустрелиън Оупън" и попречи за това.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Адриан Андреев се класира за Младежките олимпийски игри в Аржентина Калоян Пламенов
Теми:  
адриан андреев

Коментари





Следвайте ни в Facebook