Адриан Андреев се размина с титлата в Анталия след разочароваща загуба

от в 13:27 на 09.05.2021
Мирела Николова

Третата ракета на България при мъжете Адриан Андреев не успя да увенчае чудесните си изяви през седмицата с титла на турнира от сериите "Фючърс" в Анталия, след като допусна поражение в последователни сетове от световния №386 Александър Ерлер. Софиянецът бе далеч от най-доброто си ниво на игра и след час и 18 минути на корта отстъпи на австрийския си опонент с 4:6 1:6. Въпреки загубата днес Ади ще запише ново рекордно класиране в ранглистата, изкачвайки се до 375-ата позиция.

Двубоят стартира трудно за родния ни представител, който срещаше сериозни затруднения с началния си удар и не след дълго се оказа догонващ в резултата с пасив от 2 брейка и 1:4. Въпреки че в шестия гейм Адриан показа признаци на съживяване и върна един от пробивите, то силите му не достигнаха да реализира обрат и предаде първата част.

Статуквото на корта се запази и във втория сет, когато играта на нашето момче претърпя пълен крах и той инкасира цели 3 пробива, довели до аванс от 5:0 в полза на противника му. Ади отново успя да осъществи рибрейк в шестия гейм, но нов неубедителен сервис гейм окончателно сложи точка на срещата.

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Адриан Андреев се размина с титлата в Анталия след разочароваща загуба Мирела Николова
Теми:  
адриан андреев | анталия | бгтенис

Коментари





Следвайте ни в Facebook