Адриан Андреев започна с чиста победа срещу Сарп Агабигун за 87 минути

от в 13:19 на 19.02.2019
В
Адриан Андреев надделя над представителя на домакините Сарп Агабигун в първи кръг на нов турнир от сериите ,,Фючърс” в Анталия, Турция. Българинът победи с 6:2 6:2 Агабигун след 87 минути игра.

Мачът започна зле за Адриан, след като той допусна пробив още в първия си сервис гейм, и изоставаше с 0:2, но това бяха и единствените геймове, които българинът загуби в този сет, и след 6 поредни такива той затвори частта в своя полза.

През втория сет Ади и Сарп се движеха наравно през първите четири гейма, a местният играч имаше сериозни проблеми преди да затвори своето второ подаване и стори това след 7 дюса, а по пътя спаси и няколко брейкбола. В крайна сметка той се запази от пробиви, но това беше за кратко, защото и двете му следващи подавания отидоха в сметката на българина, а взимайки и своите сервис геймове, Ади затвори и мача.

За цялата среща нашето момче реализира едва един ас и допусна две двойни грешки. Той вкара 67% от първите си подавания и взе 76% от точките на него. На второ подаване Ади има какво да подобрява, защото той загуби цели 62% от точките там.

Във втория кръг Андреев ще играе срещу испанеца Хорди Сампер-Монтана (втори поставен на турнира) или Ерги Киркин от Турция.

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Адриан Андреев започна с чиста победа срещу Сарп Агабигун за 87 минути В

Коментари





Следвайте ни в Facebook