Адриан Андреев започна с двусетова победа срещу шестия поставен на фючърс в Анталия!

от в 15:56 на 14.02.2019
В
Българският талант Адриан Андреев започна участието си на турнира от сериите ,,Фючърс" в Анталия с двусетова победа.

17-годишният ни представител надделя над шестия поставен в надпреварата Пол Толедо Баге, намиращ се на 522-ро място в ранглистата на АТР, със 7:5 6:3.

В битка за място на четвъртфиналите Ади ще се изправи срещу един измежду Николас Мейха и Жозе Перейра, които играят в момента.

Мачът започна с продължителен сервис гейм на българина, който впоследствие инкасира ранен пробив.

Двамата след това вземаха подаванията си безпроблемно до 3:2, когато Ади набързо е поведе с 0:40 на ретур и реализира още първата си точка за рибрейк.

При 4:4  последва ново сложно подаване за софиянеца, който отрази брейкбол, който е щеще да даде възможност на опонента му да сервира за първия сет.

В крайна сметка Андреев езадържа сервиса си, като и двамата си размениха по още едно безметежно подаване, когато се стигна до 6:5.

Тогава нашият тенисист поведе с 0:30 на сервиса на испанеца, който все пак се доближи на една точка от младия си съперник.

Това обаче е било последното разиграване в сета в полза на Толедо, който след нови две загубени точки предаде  частта с 5:7.

Резултат с изображение за adrian andreev antalya

Адриан  започна и втория сет с труден сервис гейм, като отново му се е наложи да спасява точка за пробив, но този път той се справил със задачата, като впоследствие поведе и с гейм.

Скоро, водейки с 2:1 гейма, българинът е имашедве възможности за пробив, които обаче не  съумя да оползотвори.

Все пак при 3:2 Ади достигна до 15:40 и този път прошка за Толедо нямале, а решителният пробив беше факт.

Андреев след това показа изключително здрави нерви, когато се спаси в сервис гейм, в който  изоставаше с 0:40. Пет поредни точки в сметката на нашето момче обаче означаваха 5:2.

Толедо направи необходимото, за да си даде последен шанс за оставане в мача, печелейки подаването си за 3:5. Тогава обаче Адриан спечели поредния си рутинен сервис гейм, с който и затвори мача в своя полза.

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Адриан Андреев започна с двусетова победа срещу шестия поставен на фючърс в Анталия! В

Коментари





Следвайте ни в Facebook