Адриан Андреев започна с победа и на двойки на Orange Bowl

от в 10:51 на 05.12.2018
Георги Христов

Адриан Андреев се класира за втория кръг и на двойки на турнира по тенис за юноши и девойки Orange Bowl в Плантейшън, щата Флорида, който е от най-високата категория "А". Надпреварата се води неофициално световно първенство по тенис за таланти от 12 до 18 години.

Поставените под №1 Андреев и Антон Матусевич (Великобритания), победиха Себастиан Джима (Румъния) и Джошуа Лапада (Канада) с 6:2, 6:4. Във втория кръг те ще срещнат представителите на домакините Джейкъб Булард и Стефан Достанич. Андреев и Матусевич спечелиха титлата на двойки на US OPEN през тази година.

На сингъл Андреев, също е водач в схемата и ще играе във втория кръг срещу Лилиан Мармузе (Франция). Тази година двамата са се срещали един път на четвъртфинала на турнира „Trofeo Bonfiglio" в Италия. Адриан печели този мач с 6:2, 6:4.

За съжаление при девойките до 18 години Даниела Димитрова отпадна. На сингъл българката отстъпи на американката Наташа Субаш с 6:1, 3:6, 5:7.

На двойки Димитрова и Жива Фалкнер от Словения загубиха от четвъртите поставени Ясмин Мансури и Людмила Беншейх от Франция с 1:6, 3:6.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Адриан Андреев започна с победа и на двойки на Orange Bowl Георги Христов
Теми:  
orange bowl | адриан андреев | даниела димитрова | тенис | тенис бг | тенис новини

Коментари





Следвайте ни в Facebook