Адвокатите на Басилашвили успокояват феновете на грузинеца, видео материал потвърждавал неговите показания

от в 10:40 на 26.05.2020
Марк Хаджижеков
Изявлението на защитата в съда на Николоз Басилашвили бе публикувано във Фейсбук страницата на грузинския тенисист. Адвокатите на Николоз успокоиха феновете на първата ракета на Грузия, който наскоро бе обвинен в побой над бившата си жена, а ето и какво точно споделиха те:

„В качеството ни на адвокати на Николоз Басилашвили ние потвърждаваме, че обвиненията срещу нашия клиент относно домашно насилие, отправени от бившата му съпруга на 23. май, 2020, са невярни и абсолютно недоказуеми.

Понастоящем не сме способни да споделим публично всички разследвани материали, тъй като случаят съдържа и малолетен.



Въпреки това ние искаме да уверим феновете на Николоз Басилашвили, че видео материал, който вече е представен в съда, подкрепя позицията на нашия клиент и напълно го освобождава от гореспоменатите невярни твърдения.

Ние вярваме, че съдията ще потвърди всички подадени доказателства и името на Николоз Басилашвили ще бъде изчистено от всички обвинения.

Николоз е разведен с Нели Дорокашвили от 2019-та година насам. Бившата двойка има 5-годишен син - Лукас. В интерес на малолетния Николоз Басилашвили желае да се въздържи откъм коментари против провокативните действия, причинени от страна на Нели Дорокашвили на 22. май, 2020.



Поради същата причина да защити сина си, тенисистът няма да отговаря публично на невярните твърдения на бившата си съпруга.

Николоз Басилашвили е дълбоко натъжен от невярните обвинения и мъченията, през които трябваше да премине през последните няколко дни; той също така съжалява за безпокойството за всички приятели и членове на семейството, които са били замесени в случая.



Същевременно той би искал да сподели своята благодарност към широката общественост заради безвъзмездната ѝ подкрепа, като той ще докаже пълната си невинност и ще позволи на цялата истина да възтържествува.”

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Адвокатите на Басилашвили успокояват феновете на грузинеца, видео материал потвърждавал неговите показания Марк Хаджижеков

Коментари





Следвайте ни в Facebook