Агаси смята, че Зверев и Кириос могат да доминират в следващите години

от в 17:15 на 22.08.2018
Мария Петрова

Андре Агаси посочи Александър Зверев и Ник Кириос като двете имена, които разполагат с всички необходими елементи, за да наследят трона на световния тур и да се борят за титлите от Големия шлем. 

"Алекс Зверев, или Саша, както го наричат, е човекът, който ще прогресира, но не тук и не сега. Много хора се страхуват за спорта, след като Федерер, Надал и Джокович се откажат, но аз гледам по-позитивно на нещата. Може би когато те се оттеглят, ще дойде времето на младите момчета да настъпят. Зверев е именно такъв случай. Никога не се знае колко е необходимо за един млад тенисист, за да напасне пъзела, преди да атакува големите титли. Зверев върви по верния път и ми харесва какво виждам. Той е невероятен талант, има бляскаво бъдеще и ще остана шокиран, ако не спечели турнир от четворката. В същото време обаче той има празнини в играта, които трябва да изчисти," смята Агаси.

Осемкратният шампион от Шлема е голям фен и на Кириос. "Ник може би е най-големият природен талант от всички, но трябва да изчакаме и да видим къде ще го отведе това. Той е невероятен, но често губи фокуса от важните неща. Вероятно има нужда от точния човек до него, който да го напътства и да му покаже пътя. Има толкова различни начини, по които той може да печели мачове, но и в същото време да губи елементарни точки. Надявам се, че тези проблеми, вътре в главата му, ще бъдат изчистени. А когато това се случи, Кириос е човекът, който може да бие всеки."

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Агаси смята, че Зверев и Кириос могат да доминират в следващите години Мария Петрова
Теми:  
александър зверев | андре агаси | ник кириос | тенис

Коментари





Следвайте ни в Facebook