Агут се справи с Хачанов и продължава да е непобеден през сезон 2019

от в 12:31 на 18.01.2019
В
Роберто Баутиста-Агут се наложи над Карен Хачанов с 6:4 7:5 6:4 и продължава към осминафиналите.

Играта се движеше напълно равностойно през целия сет, въпреки че всеки показател на Роберто бе по-добър. Макар да нямаше  никакви сигнали за спад в играта на Карен, изведнъж при 5:4 и сервис за него, той допусна четири последователни непредизвикани грешки довели и до първи пробив в сметката на Агут, който му даде и аванс в сетовете.

Втората част започна по-добре за испанеца, а той взе и една от най-дългите до сега точки след страхотна къса, като това допринесе и да стигне до 1:0. Въпреки че Хачанов изпита доста трудности в своето подаване и се стигна до точка за брейк, Карен се справи и изравни, но последваха осем поредни точки в актива на испанеца, довели и до 3:1. Руснакът все пак реализира рибрейк и така успя да се върне в сета. Последваха няколко лесни гейма за всеки от сервиращите, като така и се стигна до 6:5 за Агут. Хачанов сервираше, за да влезне в тайбрек, но грешки от ракетата му дадоха точка за сета на противника му, ала с ас той успя да спаси положението и се стигна до дюс, като за негово съжаление така само отложи развръзата, защото се стигна до две нови непредизвикани грешки от страна на руснака и частта отиде в полза на Агут.

Третата част започна отлично за Хачанов и той направи ранен пробив. Агут обаче не искаше да се вкарва в поредна драма, тъй като вече бе играл два петсетови двубоя и веднага се пребори за рибрейк. Двамата оттам насетне вървяха в резултата гейм за гейм до 5:4 за Роберто, когато руснакът се пропука и с форхенд уинър, испанецът фиксира поредната си победа през 2019та в която той е все още непобеден.

Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Агут се справи с Хачанов и продължава да е непобеден през сезон 2019 В

Коментари





Следвайте ни в Facebook