Акт на неуважение: Манарино подари купата от Sofia Open на столичен ресторант

от в 17:23 на 01.12.2023
Калоян Соколов

Близо три седмици изминаха от приключването на осмото издание на Sofia Open, като българската публика можеше отново да се наслади на тенис от най-висококачество в "Арена София". Безспорно "черешката на тортата" се оказа финалната среща между Адриан Манарино и Джак Дрейпър, която премина през множество обрати, а в крайна сметка френсият ветеран демонстрира по-здрави нерви в решителните моменти от мача и закономерно се поздрави с 5-тата си титла на ниво ATP.

Изглежда обаче световният номер 22 не изпитва особен сантимент към завоювания трофей и е преценил изобщо да не го запазва. Оказва се, че французинът е отпразнувал триумфа си в столичното заведение "Captain Cook", което е известно с богатото си морско меню и изглежда Манарино е останал много доволен, защото е подарил купата на ресторанта.

"Наградите, които получаваме са свидетелство за добре свършената работа и удовлетворението на нашите гости.
Горди сме, че получихме неочакван трофей от победителя в ATP Sofia Open - Адриан Манарино, който оцени изключително високо нашето гостоприемство и кулинарна експертиза.🏆Купата е поредния трофей, който ще краси палубата на Captain Cook🏅" - разкриха от ресторанта в социалните медии, а шампионът си навлече гнева на множество фенове, които го обвиниха в неуважително отношение към най-голямото тенис събитие у нас.


Форум - Дискусия на живо

Оцени тази статия:
Акт на неуважение: Манарино подари купата от Sofia Open на столичен ресторант Калоян Соколов
Теми:  
atp | адриан манарино | бгтенис | любопитно

Коментари





Следвайте ни в Facebook