Алекс Де Минор надви Рууд и е сигурен полуфиналист в Милано

от в 16:59 на 07.11.2019
В

В началото на третия ден в Милано, австралийската звезда Алекс Де Минор надви четвъртия поставен - Каспър Рууд. Демонът съумя да се наложи след като предаде едва три гейма - 4:1 4:0 4:2. Независимо от днешната си загуба, при добро стечение на обстоятелствата Рууд има шансове да се класира напред съм полуфиналите.



По време на двубоя Де Минор беше класи над своя съперник. Демонът перфектно си служеше с всеки един от ударите си, а благодарение на бързината, с която е известен, Алекс съумяваше перфектно да покрие целия корт. Де Минор сервираше почти безпогрешно, а от основна линия беше неотразим. Австралиецът често излизаше на мрежата, а отиграванията, които там демонстрираше бяха безпощадни. Така Алекс не остави никакви шансове на своя опонент.


Рууд от своя страна допусна да се повлияе много от напрежението, което го доведе до доста непредизвикани грешки. Независимо че сервираше добре, Каспър не съумя да намери правилното оръжие срещу мощните удари на своя съперник и така след едва 61 минути, той отстъпи.


През откриващата част Каспър беше много притеснен. Под влияние на напрежение, Рууд не съумя да достигне до възможност за пробив. Норвежецът два пъти не успя да спечели подаванията си и така предаде първия сет.



Във втората част ситуацията на корта не се промени, а освен страхотните ретури на Демонът и стабилната му игра, той дори успя до такава степен да подчини мача под свой контрол, че не даде дори гейм на съперника си.


По време на третия сет Рууд отново имаше своите моменти, но норвежецът нямаше как да спре събралия много самочувствие Алекс. Де Минор от своя страна продължи да демонстрира невоятна игра, с което принуди своя опонент да предаде сета, както и мача.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Алекс Де Минор надви Рууд и е сигурен полуфиналист в Милано В

Коментари





Следвайте ни в Facebook