Алекс де Минор с лесен успех срещу Лопес; Юмбер се справи с Буста

от в 12:53 на 22.10.2020
Диана Андреева

След повече от два часа и половина прекарани на корта, Уго Юмбер се справи със световния номер 15 Пабло-Кареньо Буста. Макар и трудно, младокът успя да надделее над 1/2-финалиста на US Open 2020, като крайният резултат в мача е 5:7 6:3 6:4.

В следващия си мач в Белгия, Юмбер очаква победителя в мача между Тейлър Фриц и Лойд Харис, който ще се проведе малко по-късно през днешния ден - около 15:00 часа е началния час на срещата.

В днешния си мач Юмбер не успя да покаже най-добрия си тенис, но възползвайки се от грешките на своя опонент, младокът прибави срещата на сметката си. Независимо че загуби първата част, французинът през цялото време беше по-агресивен, което в комбинация с перфектното придвижване по корта, му позволи да навакса изоставането в сетовете, а впоследствие и да затвори сблъсъка в своя полза.

Последния мач от вчерашната програма беше между Алекс де Минор и 39-годишния Фелисиано Лопес, като без никакви затруднения представителят на Австралия спечели двубоя - 6:4 6:2. По този начин младокът си осигури среща с Давид Гофен или 94-ия в световната ранглиста Маркос Жирон, но преди това "Демонът" ще излезне за своя двойков сблъсък, където заедно със сънародника си Мат Рейд ще се изправят срещу Марсело Демолинер и Никола Цацич.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Алекс де Минор с лесен успех срещу Лопес; Юмбер се справи с Буста Диана Андреева
Теми:  
алекс де минор | уго хъмбърт | фелисиано лопес

Коментари





Следвайте ни в Facebook