Алекс Кореча: Това е един от последните шансове на Григор да се представи силно в Париж

от в 11:42 на 05.06.2023
Калоян Соколов

Григор Димитров ще се изправи тази вечер срещу Александър Зверев в 1/8-финален двубой от вечерната сесия на Ролан Гарос. Българинът за пръв път от началото на турнира ще има възможност да излезе на централния корт "Филип Шатрие", а евентуална победа би го изстреляла на негов дебютен 1/4-финал в Париж. Самият двубой определено е гвоздеят в днешната програма на турнира, което се потвърждава и от думите на Алекс Кореча, който очевидно няма търпение да се наслади на предстоящото зрелище, а ето какво точно сподели двукратният финалист на Откритото първенство на Франция:

"Очаквам с най-голямо нетърпение срещата между Григор Димитров и Александър Зверев. Те ще играят чак във вечерната сесия, но това ще бъде един от най-важните моменти в хода на турнира и за двамата, защото Григор започва да усеща, че това е един от последните му шансове да се представи много добре на Ролан Гарос.

Саша пък определено подобрява играта си и става все по-уверен на корта. Германецът отново ще има възможност да играе във вечерната сесия, към което вече е привикнал и сам е споделял, че обича да спи дълго през деня и директно да започне подготовката си за мача. И двамата са способни да правят невероятни отигравания, с които да създат наелектризираща атмосферата на "Филип Шатрие". Очаквам изключително напрегната битка." - сподели бившият номер 2 за ефира на Евроспорт.

 

 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Алекс Кореча: Това е един от последните шансове на Григор да се представи силно в Париж Калоян Соколов
Теми:  
atp | алекс кореча | александър зверев | бгтенис | григор димитров | интервюта | ролан гарос

Коментари





Следвайте ни в Facebook