Алекс Лазаров вече е 1/2-финалист на турнира в Телави!

от в 18:14 на 31.07.2021
Диана Андреева

Александър Лазаров се поздрави с две страхотни победи през днешния ден и намери място сред последните четирима на ITF турнира в Телави. Метеорологичните условия притиснаха организаторите и ги принудиха сериозно да "сбутат" програмата за деня, тъй като надпреварата е далеч от своя край, а до края остава само един ден.

В първия си мач за деня втория поставен надигра с 6:3 6:3 Джулиян Каш от Великобритания. Макар и двамата да имат сериозна разлика в класирането - Лазаров е номер 516, а Каш е 1110, двубоят бе доста равностоен. Независимо обаче от продължителните геймове, множество възможности за пробив и напрегнати ситуации, Алекс показа по-убедителна игра и заслужено си гарантира място в следващия етап.

Щом излезе на корта за своя 1/2-финален мач, Лазаров надигра участващия с уайлдкард представител на домакините Зура Ткемаладзе - 6:2 6:1. Българинът бе по-добър от своя противник във всеки един аспект от играта си и заслужено не срещна никакви затруднения и си осигури още поне един мач в турнира. В спор за място в заключителния мач Алекс ще се изправи срещу Алесандро Ингарао, а мачът е насрочен за неделя сутринта, в случай, че метеорологичните условия не попречат отново на играта.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Алекс Лазаров вече е 1/2-финалист на турнира в Телави! Диана Андреева
Теми:  
александър лазаров

Коментари





Следвайте ни в Facebook