Александър Донски допусна поражение на осминафиналите в Хераклион

от в 14:02 на 03.06.2021
Владислав Риждов

Националът Александър Донски не успя да се класира за четвъртфиналите на фючърс надпреварата в Хераклион, след като по-рано днес отстъпи на американеца Рийс Столдър с резултат 3:6 6:3 4:6.

Началото на мача бе по-добро за тръгналия от квалификациите Столдър, който откри сметката си в резултата с ранен брейк. Американецът суъмя да задържи водачеството си и не даваше никакви шансове на родния ни представител. Световния номер 1002 си гарантира успеха в първата част, след като измъкна за втори път подаването на Донски в самия край на сета.

Във втората част Донски повиши нивото си и след равностойни четири гейма, реализира още първата точка за пробив, до която достигна в хода на двубоя, повеждайки с 3:2. Оттам нататък Алекс държеше събитията под контрол и нямаше проблеми да изравни общия резултат. Решителната част бе решена от малките детайли в полза на американеца. Квалификантът се добра до брейк за 2:1, а до края остана достатъчно солиден, въпреки опитите на родния ни представител да се върне обратно в битката за сета и мача.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Александър Донски допусна поражение на осминафиналите в Хераклион Владислав Риждов
Теми:  
александър донски | бг тенис | тенис турнир в гърция | фючърс

Коментари





Следвайте ни в Facebook