Александър Лазаров: Емоциите от ATP Cup ще останат за цял живот

от в 06:50 на 12.01.2020
Калоян Пламенов

Александър Лазаров, който блесна срещу Великобритания за ATP Cup, използва своя Instagram профил, за да благодари за подкрепата по време на турнира.

Нашите момчета бяха на косъм от 1/4-финалите, но макар и да не се класираха за тях се представиха повече от достойно.

Всичко това обаче бе почернено от грозен скандал, след като в медийното пространство излезе информация, че от родната федерация са отсвирили отбора и се е наложили Григор Димитров да поема почти всички разходи.

Ето и какво написа родният тенисист в социалната мрежа.

"Ако трябва да бъда честен, изобщо не ми се тръгва. Въпреки че не постигнахме целта си и от това леко боли, трябва да сме горди, защото дадохме всичко от себе си на корта - както се казва в девиза на ATP cup "За любовта към родината". Тази атмосфера, която създадохме помежду си, ще ми липсва много дълго време, може би докато не се съберем отново по същия начин. Както вече казах, мисля, че всеки един от нас ще се прибере вкъщи с емоции, които ще останат за цял живот.

Няма значение кой колко пари е направил, няма значение кой какви разходи е поел, има значение само фактът, че показахме как можем да бъдем отбор, как можем да си помагаме и най-вече да се развиваме заедно, защото никой не е успял сам. Дадохме всичко от себе си и можем само да бъдем горди...Искам да благодаря на @grigordimitrov за търпението, усилията и опита, който сподели с нас, и на всеки един от отбора за дисциплината, отдадеността и желанието за победа, което показаха. Също така и на @algishristov, който е не само страхотен физиотерапевт, а и страхотен приятел! Всеки един от нас има какво да подобрява, никой не е перфектен, така че според мен най-доброто за всички тепърва предстои. Благодаря за всичко", написа Лазаров.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Александър Лазаров: Емоциите от ATP Cup ще останат за цял живот Калоян Пламенов
Теми:  
александър лазаров | тенис | тенис бг | тенис новини

Коментари





Следвайте ни в Facebook