Александър Зверев и Каспър Рууд потеглиха в Мюнхен с лесни победи

от в 17:01 на 28.04.2021
Диана Андреева

Александър Зверев откри кампанията си в Мюнхен с категоричен успех над Ричард Беранкис. Представителят на домакините се нуждаеше от малко по-малко от 90 минути, за да може след 6:2 6:4 да си осигури поне още един мач в немския град. Следващият опонент на шампиона от ATP Finals 2018 ще бъде победителят измежду Иля Ивашка и Макензи Макдоналд. 

Зверев се завърна на корта след известно време отсъствие поради травма, но уверената игра на германеца показва, че контузията в лакътя е отшумяла и той отново има възможност да се състевава на най-високо ниво. За да достигне до днешния си триумф Саша си осигури ранен аванс в първия сет, който макар и с известни затруднения, успя да запази. Във втората част ситуацията на корта бе по-равностойна, но агресивните отигравания от страна на Зверев го изпратиха на 1/4-финалите. 

В друга среща от деня Каспър Рууд записа комфортен успех над световния номер 85 Пабло Куевас. Норвежецът показа тенис на най-високо ниво и заслужено се красира за следващия етап от събитието, където го очаква Джон Милман. Двамата до сега са се срещали само веднъж - през 2018 година, а победата отиде на сметката на Милман. 


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Александър Зверев и Каспър Рууд потеглиха в Мюнхен с лесни победи Диана Андреева
Теми:  
александър зверев | каспер рууд | мюнхен

Коментари





Следвайте ни в Facebook