Алиасим бе повече от категоричен и елиминра Мъри с 3:0; Медведев с трисетов успех

от в 09:19 на 04.09.2020
В


Феликс Оже-Алиасим се справи категорично с уморения Анди Мъри и след 6:2 6:3 6:4 елиминира британеца от надпреварата. Играта му днес бе далеч по-солидна от тази на W&S Open през миналата седмица, както и от тази му в първия кръг.

Канадецът стигна до победа благодарение на невероятния си начален удар, който функционира перфектно през целия мач, а младокът записа цели 24 аса, като Мъри не достигна до нито една точка за пробив в хода на срещата.

https://twitter.com/usopen/status/1301725776270692352?s=19

Срещата започна по възможно най-добрия начин за Феликс, който първи застана на начален удар, спечели своя сервис гейм и съумя да пробие Мъри още при първото подаване на британеца за 2:0. Впоследствие последваха рутинно спечелени геймове от двамата, преди отново младият канадец да затвори сета с помощта на нов брейк.

Във втората част и двамата подаваха на много по-високо ниво, което позволи на британеца да се задържи далеч по-близо в резултата, ала британецът допусна нов спад в края на сета, което се оказа решаващо и Феликс вече докосваше успеха.



В третия сет сценарият бе доста сходен. Сервиращите по подобие на втората част продължиха да печелят своите подавания сравнително лесно, но отново Мъри се пречупи, този път в петия гейм, а Оже-Алиасим само това чакаше, за да пробие за 3:2. Това бе и ключовият момент в сета, защото без повече трудности, канадецът съумя да задържи всички свои сервис геймове до края на сета, а по този начин и извоюва двубоя.

https://twitter.com/usopen/status/1301722218951397377?s=19

В друг мач приключил в ранните часове на днешния ден, Данийл Медведев продължи категоричното си представяне на надпреварата и с 6:3 6:2 6:4 надделя над Кристофър О'Конъл. Играта на руснака беше на нужното ниво и той печелеше голяма част от дългите разигравания, а в хода на двубоя Медведев така и не допусна нито един пробив.


Ето как да гледате БЕЗПЛАТНО всички тенис мачове

Оцени тази статия:
Алиасим бе повече от категоричен и елиминра Мъри с 3:0; Медведев с трисетов успех В

Коментари





Следвайте ни в Facebook